CRISTI MINCULESCU si IRIS, informatie de ULTIMA ORA!

CRISTI MINCULESCU si IRIS sunt legati pentru totdeauna. In opinia fanilor si nu numai, IRIS nu poate exista fara vocea inconfundabila a lui MINCULESCU si nici solistul nu poate avea succesul de odinioara fara formatia care l-a consacrat.

In cei doi ani de cand CRISTI MINCULESCU a ales sa se stabileasca in Germania, Iris a evoluat cu Toni Seicarescu si apoi cu Rafael, insa nu a mai inregistrat acelasi succes. Acelasi lucru este valabil si pentru cariera lui Cristi, care a cantat mai mult prin cluburi, atat in Romania, cat si in Germania.

Citeste si: GALERIE FOTO / IRIS A REVENIT, IN NOUA FORMULA, PE SCENA CLUB A DIN BUCURESTI

Acum, din cate se pare, fanii IRIS au motive de bucurie. CRISTI MINCULESCU negociaza o revenire in formatie, iar discutiile sunt cat se poate de avansate, informeaza Libertatea.

“Se doreste ca MINCULESCU sa revina in trupa, el este in tratative cu vechii colegi. In urma cu doi ani a fost nevoit sa o lase mai moale cu turneele, pentru ca era in refacere medicala dupa operaţie, dar acum se simte bine si sunt sanse sa se intoarca acolo unde ii e locul, la IRIS”, a declarat un apropiat al solistului, potrivit sursei citate.

CRISTI MINCULESCU INFIINTEAZA TRUPA HARAP ALB: VEZI COMPONENTA TRUPEI HARAP ALB

Sursa foto: libertatea.ro