CRISTI MISAILA, primarul din FOCSANI, implicat intr-un ACCIDENT. Edilul a ajuns la SPITAL

Primarul municipiului Focsani, CRISTI MISAILA, a fost implicat, sambata dimineata, intr-un ACCIDENT RUTIER cu trei autoturisme, produs pe DN 2, la intrarea in oras, pe fondul neacordarii de prioritate, informeaza News.ro. Edilul a fost transportat la spital, avand leziuni care nu ii pun viata in pericol.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vrancea, Bogdan Toader, a declarat ca trei autoturisme au fost implicate intr-un accident produs pe DN 2, la intrarea in Focsani, spre localitatea Golesti. Accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordarii de prioritate, insa cercetarile continua pentru stabilirea exacta a imprejurarilor, a precizat Toader.

In accident au fost implicate un autoturism Skoda, un Volkswagen, dar si masina primarului municipiului Focsani, CRISTI MISAILA. Autoturismul Audi in care se afla edilul a fost proiectat pe un spatiu verde aflat pe marginea drumului, fiind avariat in partea din fata. Primarul CRISTI MISAILA a fost transportat la spital, el avand leziuni minore ce nu ii pun viata in pericol.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Focsani, Alina Cosma, primarul CRISTI MISAILA a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primire Urgente, iar in prezent i se fac investigatii medicale, el fiind cooperant. Echipajele medicale au preluat de la fata locului si o adolescenta de 17 ani, care are rani la fata, precum si un barbat ranit.  Cei doi au leziuni usoare, sunt constienti si cooperanti.

CRISTI MISAILA se afla la primul mandat de primar al municipiului Focsani, el candidand din partea PSD.

Sursa foto: jurnalul