Cristi Preda: PDL s-a raliat ideii de a lipsi ANI de rolul sau fundamental. Macovei nu mai vede coruptii!

Cristian Preda este de parere ca PDL, partid din care pana nu demult a facut parte, s-a raliat ideii de a lipsi Agentia Nationala de Integritate (ANI) de rolul sau fundamental si o acuza pe Monica Macovei ca s-a asociat cu fesenistii din partid si nu mai vede coruptii.

“Nu e de mirare ca si PDL s-a raliat ideii de a lipsi Agentia de rolul sau fundamental. Nu mai exista pedelist (a) care sa fie preocupat (a) de chestiuea anti-coruptiei. Daca va ganditi ca Macovei va mai reactiona, va inselati! N-a suflat o vorba cand Ioan Oltean a fost ales presedinte al PDL Bistrita, desi atunci cand era asociata cu reformistii cerea demiterea acestui fesenist, intrucat a fost trimis in judecata pentru acte de coruptie. Acum, Macovei e asociata cu fesenistii, asa ca nu mai vede corupti”, a scris Cristi Preda pe blog.

Declaratiile lui Preda vin dupa ce mai multi parlamentari, inclusiv de la PDL, au decis sa promoveze o initiativa legislativa care restrange efectele produse de deciziile Agentiei Nationale de Integritate.

Foto: Realitatea TV