CRISTIAN ADOMNITEI are emotii! Presedintele CJ IASI afla daca va fi ARESTAT PREVENTIV

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, CRISTIAN ADOMNITEI, va afla vineri daca va fi ARESTAT PREVENTIV, dupa ce a fost retinut joi de procurori anticoruptie pentru 24 de ore.

Ancheta are legatura cu PERCHEZITIILE  facute de procurorii DNA la Consiliul Judetean Iasi, in urma cu doua saptamani.

Anchetatorii suspecteaza nereguli privind un contract de 340.000 de lei, pentru servicii de promovare a judetului Iasi, proiect demarat in toamna anului 2013 prin societatea Laser Co SRL. In acest caz s-au platit aproximativ 340.000 lei, insa societatea nu ar fi dus la indeplinire prevederile contractuale, in vreme ce CRISTIAN ADOMNITEI ar fi semnat pentru virarea tuturor banilor.

CITESTE SI: Presedintele CJ Iasi, CRISTIAN ADOMNITEI A FOST RETINUT pentru FAVORIZAREA FAPTUITORULUI si FALS INTELECTUAL. UPDATE 

In plus, mai multi angajati din institutie care ar fi descoperit neregulile, ar fi fost amenintati de CRISTIAN ADOMNITEI, caruia ii era teama ca nu cumva informatiile sa ajunga in mass-media, potrivit procurorilor.

CRISTIAN ADOMNITEI nu este insa singurul retinut in acest dosar. Carmen Irimescu, sefa Serviciului Proiecte si Parteneriate la Directia Proiecte si Dezvoltare Durabila, dar si TEODORA JINGA, sefa Directiei de Proiecte Europene din cadrul Consiliului Judetean Iasi, au fost retinute si ele de procurorii DNA, sub acuzatia de ABUZ in SERVICIU. Si fina primarului primarului GHEORGHE NICHITA, LETITIA POPA, administratorul firmei “Laser Co” SRL, a fost retinuta pentru 24 de ore, iar acuzatia ar fi potrivit presei locale de instigare la ABUZ in SERVICIU. 

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la CONSILIUL JUDETEAN IASI. REACTIA lui CRISTIAN ADOMNITEI 

Sursa foto: bzi.ro