Cristian Adomnitei: La Iasi, PSD s-a aliat cu PDL

CRISTIAN ADOMNITEI, NEGARE, PARTICIPARE, ACTIVITATEA INFRACTIONALA, ABILITATE DEOSEBITA, ASCUNDE, ADEVAR, RECHIZITORIU, DNA, FAVORIZAREA FAPTUITORULUI, FALS INTELECTUAL, PRESEDINTE SUSPENDAT, CJ IASI

Cristian Adomnitei sustine ca la Iasi PDL este aliatul de nadejde al PSD. Presedintele CJ Iasi a venit cu aceasta teorie, dupa ce doi consilieri democrat-liberali au votat alaturi de PSD si PPDD in favoarea schimbarii din functie a vicepresedintelui liberal al institutiei.

Adomnitei a declarat, vineri, dupa sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Iasi, in care vicepresedintele liberal al institutiei Victor Chirila a fost inlocuit cu un reprezentant PPDD, ca la Iasi PDL a devenit aliatul de nadejde al PSD si ca democrat-liberalii “s-au predat cu arme si bagaje catre PSD”.

“PSD Iasi a hotarat astazi (n.r. – vineri), impreuna cu aliatul sau de nadejde, PDL, condus de Gabriel Surdu, sa schimbe majoritatea din Consiliul Judetean, motivand lucruri complet ridicole.

Citeste si: Cristian Adomnitei: Social democratii din Consiliul Judetean Iasi au inceput razboiul

 Este ridicol pentru PSD sa spui ca renunti la o majoritate confortabila de peste doua-treimi, adica 25 de consilieri USL din 37 si sa o schimbi cu o majoritate la limita. Asta s-a intamplat cu ajutorul a doi fugari de la PDL”, a declarat liberalul Cristian Adomnitei.

Potrivit acestuia, culmea ridicolului este faptul ca liderul de grup al PDL, Radu Ursanu, care a candidat si el la functia de vicepresedinte CJ Iasi, a primit mai putine voturi decat numarul de consilieri PDL prezenti in sala.