Cristian Adomnitei: Ministrii nu sunt nici portari si nici soferi! Nu ma intereseaza temele lor

CRISTIAN ADOMNITEI, NEGARE, PARTICIPARE, ACTIVITATEA INFRACTIONALA, ABILITATE DEOSEBITA, ASCUNDE, ADEVAR, RECHIZITORIU, DNA, FAVORIZAREA FAPTUITORULUI, FALS INTELECTUAL, PRESEDINTE SUSPENDAT, CJ IASI

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a declarat ca ministrii Guvernului Ponta trebuie sa isi respecte si vechile promisiuni, nu numai sa faca unele noi, informeaza Mediafax.

Adomnitei i-a apostrofat pe membrii executivului spunandu-le ca nu sunt “nici portari, nici soferi, ci ministri” si ca ar trebui sa se ocupe de toate problemele care apar, nu numai de ceea ce isi propun ei, punctual.

“Am spus celor din guvern sa-si vada de treaba si de ceea ce s-a promis oamenilor. Inainte de a vorbi de reforma si de bunele intentii, hai sa ne ocupam si de vechile intentii. Sa ne ocupam si de cele promise, cum ar fi spitalul regional de urgente de la Iasi. I-am spus asta ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cand a fost zilele trecute la Iasi”, a declarat Cristian Adomnitei, pentru sursa citata.

“Eu le spun tuturor ministrilor, fie ca-s liberali, social-democrati sau conservatori: ‘Nu sunteti portari la minister, si nici soferi, ci sunteti ministri. Nu puteti veni la Iasi si sa nu vorbiti de spitalul de urgente, ca eu ca ministru am venit cu alta tema’. Chiar nu ma intereseaza temele lor, ma intereseaza cele prezentate oamenilor si pentru care ne-au votat. I-am spus asta lui Nicolaescu si o spun oricarui ministru care vine la Iasi”, a afirmat Adomnitei.

Sursa foto: buna ziua iasi