AMENZI de peste 7.700 de lei, aplicate de POLITISTII LOCALI din Sectorul 6 celor care nu RESPECTA LEGEA

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 a actionat in perioada 27 aprilie – 3 mai, din dispozitia primarului RARES MANESCU, in vederea combaterii actelor de comert ilicit si de asemenea pentru respectarea ordinii si linistii publice pe arealul sectorului, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 321 de persoane, aplicate 117 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 7.750 lei si au fost confiscate bunuri, in valoare de 2.338 lei, comercializate ilegal.

Citeste si: AMENZI aplicate de POLITISTII LOCALI din Sectorul 6

Actiunile in vederea respectarii ordinii si linistii publice, a depistarii persoanelor care incalca in mod repetat prevederile Legii nr.61/1991 si identificarii grupurilor de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii, in zonele limitrofe locuintelor au continuat pe raza Sectorului 6.

Astfel, au fost legitimate 348 de persoane, identificate 18 de persoane fara adapost si aplicate 42 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 5.500 lei.

Citeste si: PATRULARILE POLITISTILOR locali din Sectorul 6 dau REZULTATE

Potrivit sursei citate, actiunile au caracter permanent, fiind guvernate in interesul cetatenilor sectorului, in sensul protejarii acestora impotriva faptelor antisociale, precum si pentru cresterea gradului de siguranta civica, asigurarea si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza sectorului.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6