Cristian Bivolaru: Cine trece pe la Comisia de Disciplina nu scapa! Ei sunt baietii rai de la UEFA

Cristian Bivolaru, fostul membru al FRF si actualul delegat UEFA si comisar FIFA, a declarat ca tinand cont de cazurile din ultimii ani, cine ajunge in fata membrilor Comisiei de Disciplina si Control a UEFA nu prea mai are scapare, noteaza agentia Mediafax.

Cristian Bivolaru a vorbit pentru sursa citata despre situatia Stelei, al carei caz va fi judecat maine, sentinta in cazul ros-albastrilor urmand a fi data in ziua de luni, 24 iunie. UEFA a anuntat, pe 10 iunie, deschiderea unei proceduri disciplinare impotriva gruparii din Ghencea, ca urmare a deciziei luate de ICCJ in cazul Valiza, finalizat cu condamnarea la trei ani de inchisoare a finantatorului Gigi Becali.

“In general, ce trece pe la Comisia de Disciplina a UEFA nu scapa. Cei de la Disciplina sunt baietii rai, ca strategie a lor vorbesc cazurile, dar lucrurile difera de la caz la caz, normal. Eu nu m-am pronuntat pana acum referitor la cazul Stelei pentru ca nu ma consider un specialist in drept sportiv si nu vreau sa ma hazardez si sa comentez. Dar este posibil ca Steaua sa fie sanctionata, asta e clar. Ce se intampla mai departe e greu de spus. Uneori aceste sanctiuni se mai indulcesc la Apel sau la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne”, a concluzionat Cristian Bivolaru pentru sursa citata.

Sursa foto: gsp.ro