Cristian Bodea: Cu un singur TESTICUL, Ilie SARBU vrea sa VIOLEZE democratia din Romania

Cristian Bodea a lansat, astazi, un atac virulent la adresa lui Ilie Sarbu. Senatorul PNL  a facut referire la marea problema fizica pe care socrul lui Victor Ponta o are.

 “Desi mai are doar un singur TESTICUL, domnul SARBU doreste sa VIOLEZE democratia din Romania, pentru ca aceasta idee ii apartine si pentru ca aceasta incercare de a inchide Parlamentul pentru trei saptamani este un viol la adresa democratiei”, a declarat senatorul PNL.

Bodea considera ca PSD ar dori sa inchida Parlamentul pe durata campaniei electorale pentru a putea sa lucreze in liniste, fara opozitie.

Citeste si: Cristian Bodea: Ponta e Nicu Ceausescu de moda noua!

“De fapt nu pentru a se implica in campanie vor (n.r. – social democratii) inchiderea Senatului trei saptamani, ci ei au nevoie de liniste din partea opozitiei. PSD doreste, de fapt, ca Ponta sa nu fie bruiat in campanie. Motivul lor nu este campania, ci inchiderea Parlamentului, pentru ca opozitia sa nu se poata manifesta.

Nu este o vacanta parlamentara, ci o lovitura de stat, pentru ca PSD doreste sa opreasca o institutie fundamentala a statului. (…) Daca noul presedinte al Senatului, domnul Tariceanu, accepta acest teatru ieftin, ar fi bine sa-si dea demisia, pentru ca permite ca Senatul sa devina o unealta a dictaturii pontiste”, a precizat Bodea.

Sursa foto: ebihoreanul.ro