Cristian Bodea, PNL: Ne putinizam, conducem prin Guvern si nu mai avem Parlament?

Cristian Bodea, senator PNL,  a lansat astazi un atac dur la adresa cabinetului Ponta! Liberalul este nemultumit de felul in care Guvernul trateaza propunerile legislative ale Parlamentului.

“94.6% din initiativele tuturor parlamentarilor au fost respinse de Guvern. Adica parlamentarii sunt incapabili de initiative inteligente, in timp ce ei au stabilit un record de ordonante de urgenta? Atunci ce rost mai are Parlamentul?

Ne putinizam, conducem prin Guvern si nu mai avem Parlament? Macar sa stim, nu mai venim, ne dau salarii ca sa tacem din gura, nu ne mai ducem la Bucuresti, facem economie la cazare si cand vine cineva de la UE venim, sa para ca muncim”, a declarat liberalul intr-o conferinta de presa organizata miercuri.

Bodea a mai vorbit despre ambitiile “suspecte” ale lui Ponta si despre o posibila revolta, daca lucrurile in politica romaneasca merg pe acest fagas.

“Pare ca domnului Ponta i-au trecut ambitiile, dar e suspect. A iesit la inceputul anului cu steagul in mana ‘eu lupt cu Basescu, hai in spatele meu’. Tu, ca premier, ai evaziunea si alte lucruri si te lupti cu Basescu? Nu-l ai pe Crin Antonescu langa tine? Nu face fata, asta vrei sa transmiti? Dintr-o data s-a linistit, cand vine un american.

Alt semnal va fi cand vor iesi oamenii in strada, la fel ca la Arafat, pentru ca nu vor sa inteleaga din lectiile trecutului”, a concluzionat liberalul.