Cristian Bodea, senator PNL: Sunt cativa ministri care dau semne de imbatranire prematura

Cristian Bodea, senator PNL de Bihor, crede ca Guvernul ar trebui remaniat! Motivul: anumiti ministri nu mai pot face fata situatiilor de criza! Liberalul nu a dorit sa faca nominalizari cu privire la ministerele vizate.

Exista politicieni liberali din teritoriu care nu mai cred in buna functionare a guvernarii USL. Este si cazul lui Cristian Bodea, care e convins ca Alianta mai poate rezista, doar daca unii ministri isi prezinta demisiile.

“O remaniere a Guvernului cat mai rapida este necesara daca USL merge mai departe. Sunt cativa ministri tot mai depasiti de situatiile cu care se confrunta si care dau semne de oboseala si de imbatranire prematura. Cine nu este in stare sa-si dea jos cusma in Parlament si la televizor ar face bine sa-si caute o slujba mai putin stresanta”, a declarat Bodea intr-o conferinta de pesa organizata joi.

Senatorul liberal a facut si o sinteza a evenimentelor desfasurate in interiorul USL in 2013, un an “caracterizat de aroganta PSD si confirmarea prostituarii PC.”