Cristian Borcea rămâne în închisoare! Magistrații i-au respins cererea de eliberare condiționată

Cristian Borcea ar putea fi eliberat condiționat. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 judecă miercuri solicitarea de eliberare condiţionată a fostului acţionar al Dinamo, care execută o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni în dosarul “Transferurilor de jucători”. Decizia instanţei nu va fi definitivă, conform News.ro.

Update: Cristi Borcea (48 de ani) va rămâne în spatele gratiilor, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 4 i-au respins cererea de eliberare condiționată. Următorul termen stabilit de magistrați este pe 26 august 2018.

“Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia privind acordarea liberării condiţionate din cadrul Penitenciarului Bucureşti Jilava privind pe condamnatul Borcea Cristian, în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava aflat în executarea pedepsei de 6 ani si 4 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 238/2012 pronunţată de Tribunalul Bucureşti. În temeiul art. 587 alin. 2 Cpp, fixează termen de reiterare la data de 26.08.2018”, a fost decizia Judecătoriei Sectorului 4.

Știre inițială

Este pentru a doua oară când Cristian Borcea cere eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere după şase luni.

Cristian Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul “Transferurilor de jucători”.

Sursa foto: sport