Ea e blonda pe care a pus ochii CRISTIAN BOUREANU. FOTO in articol

Cristian Boureanu se afla in plin proces de divort cu Valentina Pelinel, insa acest lucru nu-l impiedica sa-si continue viata ca si cum ar fi un barbat liber.

Noua cucerire a deputatului PDL pare a fi Flore Salalidis, o frumoasa blonda devenita celebra in showbiz-ul autohton dupa un episod amoros cu Irinel Columbeanu, de acum cativa ani.

Flore a recunoscut ca s-a cunoscut cu Cristi Boureanu la o piscina din Capitala si ca, din acel moment, s-au intalnit de mai multe ori, inclusiv la domiciliul acestuia, fara insa a se putea vorbi inca despre o relatie serioasa intre ei.

“Am vorbit mult, despre lucruri pe care le avem in comun. Am vizitat, de exemplu, aceleasi locuri. Despre Valentina nu am vorbit”, a declarat Flore la România TV. “Este un barbat cu calitati, care stie sa faca de toate, stie sa gateasca…”, a continuat ea.

Citeste si: Valentina Pelinel, prima declaratie dupa anuntul divortului de Cristian Boureanu

Citeste si: Cristi Borcea divorteaza pentru Valentina Pelinel?

Flore a petrecut o noapte la Cristi Boureanu, dar sustine ca doar a dormit acolo. “Am plecat la 3 dupa-amiaza pentru ca bausem cateva pahare, iar eu nu am obiceiul sa-mi las masina nicaieri. Asa ca am mai stat acolo”.

Asistam la nasterea unei relatii de iubire? “Momentan nu pot sa raspund”, a incheiat Flore Salalidis.

Sursa foto: Facebook