CRISTIAN BOUREANU ramane in AREST PREVENTIV! DECIZIA este DEFINITIVA

CRISTIAN BOUREANU, acuzat de ultraj dupa ce a lovit un politist, va ramane in arest preventiv, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti. Hotararea este definitiva si irevocabila, informeaza postul de televiziune Digi 24.

Amintim ca magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis, miercuri, ca Boureanu poate fi judecat sub control judiciar, insa hotararea aceasta nu era definitiva. Tot miercuri, Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti a anuntat ca procurorii au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui CRISTIAN BOUREANU, pentru trei infractiuni de ultraj, si a prietenei acestuia, Laura Dinca, pentru marturie mincinoasa.

Procurorii sustin ca pe 9 iunie, in jurul orei 01:30, CRISTIAN BOUREANU, aflat pe locul din dreapta-fata intr-un autoturism oprit in trafic in zona Piata Charles de Gaulle de catre un echipaj de politie rutiera, a devenit violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie.

Acestia mai spun ca fostul deputat CRISTIAN BOUREANU l-a amenintat pe politist, i-a prins degetele mainii drepte in usa masinii, i-a rasucit mana stanga, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala.

Sursa foto: adevarul