CRISTIAN BOUREANU si fiica sa MINORA au ajuns la POLITIE in urma unui CONFLICT

Fostul deputat CRISTIAN BOUREANU a fost dus la Politie, luni, dupa un conflict pe care l-a avut in Bucuresti cu fiica sa minora, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit surselor citate, in jurul orei 13.00, la 112 s-a sesizat ca un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr-un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de Politie care au constatat ca cele doua persoane sunt tata si fiica, iar conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu. Cei doi au fost condusi la sectia de politie pentru stabilirea situatiei.

Potrivit acelorasi surse, Politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale. Cercetarile se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

De asemenea, a fost sesizata Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1.Din primele informatii a reiesit ca politicianul CRISTIAN BOUREANU nu ar fi depus anterior o sesizare cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.

 
Sursa foto: realitatea