CRISTIAN BUSOI: Cred ca PUTEM sa obtinem 25% la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Cristian BUSOI, fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), a fost prezent, luni seara, la lucrarile Delegatiei Permanente a PNL Hunedoara care au avut loc in Sala Sporturilor din Deva. BUSOI, unul dintre principalii candidati ai liberalilor la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE din 25 mai le-a vorbit celor prezenti despre proiectele sale din mandatul la CNAS, dar si despre asteptarile pe care le are de la ALEGERILE din acest an, atat cele din mai, cat si cele din noiembrie.

“M-am straduit sa lupt pentru pacientii romani de a avea acces la servicii medicale in orice colt al Europei, de a avea acces la tratamente inovatoare sau ca medicii nostri de a beneficia de studii in spatiul UE, m-am luptat pentru ca fondurile destinate cercetarii sa fie mai mari in perioada urmatoare. In cele opt luni pe care mi le-am petrecut in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) m-am straduit sa fac aceasta institutie mai transparenta, mai coerenta, mai eficienta sa nu mai avem liste de asteptare pentru bolnavii de cancer, sa avem o finantare mai rapida pentru medicii de familie si a spitalelor, sa grabim proiectele de informatizare de care sanatatea are atata nevoie pentru a fi mai transparent si mai eficienta.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: PNL este suficient de puternic sa dea presedintele Romaniei si sa conduca Guvernul cand va fi momentul 

Am stat de vorba cu medicii de la Spitalul Judetean din Hunedoara si mi-au spus ca pe timpul mandatului pe care l-am avut la CNAS lucrurile au mers ceva mai bine decat in alte perioade, insa acesta nu este meritul meu este meritul unei oameni foarte competenti, in special cei de aici de la filialele din Hunedoara care au gasit solutii pentru ca pacientii de aici sa fie tratati mai bine”, a spus fostul sef al CNAS.

Citeste si: NORICA NICOLAI: Noi trebuie sa construim Europa intai in Romania si pe urma la Bruxelles 

“Avem lideri puternici in frunte cu presedintele Crin Antonescu si terminand cu cei 150 de parlamentari prezenti si cei 200 de primari aflati in sala si cred ca putem obtine 25 de procente la alegerile europarlamentare. Da, putem! Putem sa avem un presedinte liberal in persoana domnului Antonescu si mai cred ca putem sa avem un guvern puternic, liberal, care sa duca la bun sfarsit intrarea Romaniei in Uniunea Europeana”, a concluzionat Cristian BUSOI.  

Sursa foto: mondo news