Cristian Busoi, despre EUROPARLAMENTARE: PNL isi va atinge OBIECTIVUL

Cristian Busoi a declarat marti, la Arad, ca obiectivul PNL pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE din 25 mai ramane obtinerea a cel putin 20% din voturi.

“Dupa mai bine de doua saptamani de campanie electorala, cred cu sinceritate ca PNL-ul isi va atinge obiectivul propus, acela de a obtine cel putin 20% din voturi, aceasta insemnand obtinerea a sase sau chiar sapte mandate”, a spus Cristian Busoi.

El a afirmat ca in Romania va trebui sa se continue implementarea programului “E-health” (n.r-continuarea emiterii de carduri electronice de sanatate ), program pe care se pune foarte mare accent la nivel European.

Citeste si: RENATE WEBER: Daca PNL va avea cea mai mare delegatie la ALDE, ne gandim la presedintia grupului

“In perioada cat am condus Casa Nationala de Sanatate, am constatat ca implementarea acestui program a mers mai greu, din cauza ca au existat interese contrare. Majoritatea medicilor sunt oameni responsabili, care lucreaza corect, insa am constatat ca au fost, spre exemplu, suspiciuni ca unele laboratoare medicale au decontat investigatii fictive sau ca au fost emise retete fictive samd. Ori, prin emiterea de carduri de sanatate, respectiv completarea dosarului electronic al cetateanului, aceste ilegalitati vor fi excluse”, a sustinut europarlamentarul.

El i-a asigurat pe concetatenii sai ca reprezentatii PNL in Parlamentul European si-au facut datoria fata de tara lor, existand numeroase dovezi care atesta acest lucru.

Citeste si: RAMONA MANESCU, in judetul Buzau: LIBERALII, capabili sa sustina proiecte, locuri de munca si bunastare. GALERIE FOTO

Europarlamentarul Cristian Busoi a participat, la Arad, la doua actiuni electorale ale PNL, mai intai la Chisineu Cris, iar apoi la Arad.

Sursa foto: realitatea.net