CRISTIAN BUSOI: Inteleg de ce PIEPTEA nu vrea sa preia atributiile de PRIMAR GENERAL INTERIMAR

Prim-vicepresedintele PNL CRISTIAN BUSOI a afirmat vineri ca liberalii nu au luat inca o decizie privind o eventuala asumare a INTERIMATULUI la PRIMARIA CAPITALEI in conditiile in care viceprimarul CORNEL PIEPTEA nu doreste sa indeplineasca atributiile de PRIMAR GENERAL.

CRISTIAN BUSOI a declarat, intr-o conferinta de presa, ca “este o decizie personala a colegului CORNEL PIEPTEA”, acesta fiind “un om politic tanar si cu mari perspective”.

“Pot sa inteleg de ce nu doreste in acest moment sa isi asume o situatie care este in plina desfasurare, cel putin in ceea ce priveste dezvaluirile care se fac despre putregaiul din ultimii ani. Evident nu este simplu sa conduci o primarie cu o echipa manageriala ce a fost construita de primarul aflat acum intr-o situatie foarte delicata, in arestul organelor de ancheta”, a spus CRISTIAN BUSOI.

CITESTE SI: CORNEL PIEPTEA SE RETRAGE DIN CURSA PENTRU POSTUL DE PRIMAR INTERIMAR AL CAPITALEI

El a precizat ca “structurile de conducere ale PNL Bucuresti, cu acordul si consultarea copresedintilor la nivel national, in acest week-end, la inceputul saptamanii viitoare se vor reuni” si se va lua o decizie in privinta interimatului la PMB.

Intrebat care ar fi, in prezent, variantele in conditiile in care CORNEL PIEPTEA refuza sa preia INTERIMATUL, prim-vicepresedintele PNL  CRISTIAN BUSOI a explicat ca “fie celalalt viceprimar poate prelua, fie o alta persoana din interiorul grupului de consilieri PNL si-l asuma”.

“Deocamdata nu s-a decis pe nicio solutie. Am luat doar act de o decizie unilaterala, personala a unui coleg, pe care eu o inteleg perfect”, a subliniat CRISTIAN BUSOI.

In alta ordine de idei, CRISTIAN BUSOI a afirmat ca SIMONA CRETU, consilier general din partea PNL, nu ar mai trebui sa se regaseasca in CGMB in numele formatiunii.

CITESTE SI: EUROPARLAMENTARUL CRISTIAN BUSOI, CANDIDATUL PNL LA PRIMARIA CAPITALEI

“Aceasta interventie (telefonica la un post tv — n.r.) a fost extrem de nepotrivita si este de natura sa ne creeze unele probleme de imagine. (…) Eu personal cred ca va trebui sa avem o discutie saptamana viitoare in Biroul Politic si in Comitetul Executiv al organizatiei PNL Bucuresti si cred ca intr-o formula, as dori eu eleganta, doamna ar trebui sa nu se mai regaseasca in CGMB in numele PNL”, a declarat CRISTIAN BUSOI.

Sursa foto: jurnalul