CRISTIAN BUSOI propune clasei politice un COMPORTAMENT PUBLIC orientat catre FAPTE

Europarlamentarul PNL CRISTIAN BUSOI s-a pronuntat marti, in cadrul unei dezbateri dedicate valorilor dreptei, in favoarea unui comportament public “mai moderat, mai practic”, “mai orientat catre fapte si mai putin catre vorbe”, sustinand ca, din acest punct de vedere, presedintele KLAUS IOHANNIS este un model care ar trebui urmat de toate partidele “serioase si consistente” de pe scena politica romaneasca, informeaza Agerpres. 

“Toate aceste modele care au mers doar in zona aceasta a vorbirii, fara a avea neaparat o baza in fapte, a scandalului permanent, a acuzelor permanente, model pe care l-a imbratisat si fostul presedinte TRAIAN BASESCU si prim-ministrul VICTOR PONTA, poate, intr-un fel si primarul Capitalei, SORIN OPRESCU, cu siguranta nu poate sa mai fie un model care sa mai poata fi imbratisat de majoritatea romanilor. Or, din acest punct de vedere, presedintele KLAUS IOHANNIS este un deschizator de drumuri”, a afirmat BUSOI.

CITESTE SI: Liberalul CRISTIAN BUSOI a lansat o CAMPANIE DE INFORMARE pentru PACIENTI

El a adaugat ca isi doreste ca nu doar PNL, ci toate partidele “serioase si consistente” de pe scena politica romaneasca sa “imbratiseze” temele esentiale pentru romani precum economia, fiscalitatea, sanatatea sau educatia.

CITESTE SI: PNL someaza Guvernul sa IMPLEMENTEZE CARDUL DE SANATATE de la 1 septembrie

Sursa foto metropotam