Cristian Cioaca, adus in fata instantei pentru judecarea apelului in dosarul de omor

Cristian Cioaca, fostul politist condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost prezentat, luni, la Curtea de Apel Pitesti, unde este programat primul termen al apelului formulat de ambele parti din dosar.

Cristian Cioaca a fost adus de la Penitenciarul Colibasi, acolo unde isi ispaseste pedeapsa, fostul politist declarand, inainte de intrarea in sala de judecata, ca vrea sa se faca dreptate si ca s-a saturat de vorbe in vant. Dosarul Elodia este judecat de Completul 17 Apel din cadrul Sectiei Penale a Curtii de Apel Pitesti.

Cristian Cioaca a fost condamnat de Tribunalul Arges, pe 2 iulie, la 21 de ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte, urmand sa execute 22 de ani de detentie.

Sentinta instantei de fond a fost atacata ulterior cu apel de catre toate partile implicate. Cererile au fost formulate de inculpat, de mama si fratele Elodiei Ghinescu, in calitate de parti civile in dosar, dar si de procurori.

 Sursa foto: proalba.ro