Cristian Cioaca ar putea face inchisoare pe viata. Mama Elodiei a facut apel

Mama Elodiei Ghinescu nu este multumita cu sentinta de 22 de ani de inchisoare data, marti, politistului Cristian Cioaca pentru uciderea Elodiei Ghinescu si cere inchisoare pe viata.

In acest sens. Emilia Ghinescu a facut apel la procurori si a cerut marirea pedepsei data initial, pana la inchisoare pe viata. Mama Elodiei Ghinescu considera ca pedeapsa primita ieri este prea mica pentru fapta comisa de ginerele sau, care i-a ucis fata.

Suparata, Emilia Ghinescu a spus ca va face recurs, astfel incat Cristian Cioaca sa fie condamnat pe viata. Ea a declarat, pentru Cancan, ca nu-l va ierta niciodata pentru ce i-a facut si, mai mult, sustine ca sotul sau a murit tot din cauza lui fostului ginere, care astazi a primit o condamnare de 22 de ani de inchisoare pentru ca a ucis-o pe Elodia Ghinescu.

Afla aici detalii despre condamnarea lui Cristian Cioaca

“Ma simt un pic usurata dupa sentinta de azi, dar nu complet. Trebuia o pedeapsa mai mare pentru ce a facut el. Nu s-a intamplat in tara asta ca cineva sa isi omoare si sa isi cioparteasca sotia. Pe dreptate ar fi fost o condamnare pe viata. Oricum, eu nu-l voi ierta niciodata pentru ce a facut. Mi-a omorat copilul, sprijinul meu la batranete, sotul meu a murit tot din cauza lui…Nicio mama nu l-ar putea ierta”, a declarat Emilia Ghinescu.

Pe langa suferinta pricinuita de pierderea fiicei, femeia sustine ca este indurerata de faptul ca nu isi poate vedea nepotul, pe Patrick, aflat in grija surorii lui Cioaca. “Nu l-am mai vazut de patru-cinci luni..Ma mai duceam la scoala sa il vad cinci minute, dar sora lui Cioaca i-a interzis directorului sa il mai lase pe copil sa ma vada in lipsa lor. Pot sa il vad doar daca sunt si ei de fata. Eu sunt singura persoana care il iubeste neconditionat, sunt bunica lui materna…”, a spus Emilia Ghinescu.

Foto: RTV