Cristian Cioaca isi face sperante! Apar dovezi care i-ar putea aduce eliberarea! FOTO

Cristian Cioaca a pledat intotdeauna nevinovat in cazul disparitiei, si, conform procurorilor, mortii Elodiei Ghinescu. Cu toate acestea, anchetatorii au ajuns, dupa lungi investigatii, la concluzia ca femeia a fost ucisa de fostul politist. Mai nou, Cioaca isi face sperante: conform unor noi dovezi, fosta sa sotie traia in 2011!

Jurnalistul Stefan Stroe a scos la iveala documente care atesta faptrul ca Elodia nu ar fi fost ucisa de sotul ei, iar Cristian Cioaca a fost condamnat pe nedrept la inchisoare.

Stefan Stroe a intrat in posesia unor dovezi si a discutat cu un reprezentant al Interpol din strainatate, iar acesta i-a confirmat banuiala: Elodia traia in 2010-2011, cand ar fi fost identificata. Se pare insa ca femeia despre care s-a spus ca a fost ucisa de Cioaca ar fi cerut ca datele ei sa fie sterse din baza de date, iar autoritatile sa nu dezvaluie niciodata ca ea este inca in viata si ca a fost gasita.

Stroe a explicat de ce datele Elodiei (semnalmentele si alte date de identificare) nu se regasesc in documentele oficiale. “Daca esti gasit si nu vrei sa se stie, atunci aceste date se sterg. Elodia nu a vrut sa se stie ca a fost gasita”, a spus acesta la “Wowbiz” de la Kanal D.

“S-a intalnit cu ofiterii Interpol. Identificarea s-a facut fata in fata”, a mai explicat Stroe. Jurnalistul banuieste ca Elodia si familia ei erau in pericol, tocmai de aceea a decis sa nu accepte ca identificarea ei sa fie facuta publica.

Surse foto: realitatea.net, wowbiz.ro