CRISTIAN CIOACA la un pas sa fie “MATRASIT” in PUSCARIE

Condamnat la 15 ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, CRISTIAN CIOACA a fost luat in vizor de unii detinuti care i-au spus ca or sa-l ”faca”. Motiv pentru care gardienii sunt cu ochii in patru si incearca sa-l protejeze pe fostul politist, informeaza Cancan.

Se stie ca politistii, procurorii sau judecatorii sunt persoane vulnerabile dupa gratii, avand in vedere ca i-au prins si condamnat pe cei cu care ajung sa fie colegi, iar asta este valabil si pentru CRISTIAN CIOACA. Fostul politist nu era vazut cu ochi buni de multi dintre detinuti atunci cand a fost incarcerat, acestia ii pusesera gand rau, insa pe parcurs lucrurile s-au schimbat, iar fostul sot al Elodiei a stiut cum sa se faca popular si nu a avut loc vreun incident. Lucrurile insa s-au schimbat in ultimul timp. Potrivit surselor noastre, CRISTIAN CIOACA a fost luat recent in vizor de mai multi detinuti. Acestia l-au amenintat ti i-au spus ca o sa-l ”faca”, noteaza Cancan.

I-au zis ca nu pot uita ca atunci cand era politist a anchetat oameni care au ajuns la inchisoare. Gardienii au aflat de amenintarile la adresa lui CRISTIAN CIOACA, si au luat masuri, asa cum scrie la manual. ”L-au ”izolat” pe fostul politist de dusmanii sai si fac tot posibilul ca acestia sa nu mai stea in apropierea lui. Si asta pentru ca amenintarile au fost luate in serios, iar viata lui CRISTIAN CIOACA putea fi in pericol daca nu erau luate masuri. Din fericire, totul s-a rezumat pana acum doar la amenintari verbale, iar barbatul nu a fost agresat fizic, in special datorita reactiei prompte a gardienilor.

CRISTIAN CIOACA a fost trimis in judecata in 2013 de catre procurorii Parchetului Instantei Supreme pentru omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitia Elodiei. Procurorii aratau in rechizitoriu ca, in noaptea de 29 spre 30 august 2007, “pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relasii extraconjugale ale sotilor, CRISTIAN CIOACA i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, CRISTIAN CIOACA a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a transat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul politist, care a sustinut mereu ca este nevinovat, a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare.

Sursa text: cancan / BOGDAN GALCA