CRISTIAN DIACONESCU: Probabil ca nu ma mai duc la vot daca nu intru in TURUL DOI la PREZIDENTIALE

Candidatul PMP la PREZIDENTIALELE din toamna, CRISTIAN DIACONESCU, afirma ca daca nu va intra in TURUL AL DOILEA al alegerilor ”probabil” nu va mai merge la vot ca cetatean, acesta aratand ca nu se poate dezice de principiile sale.

CRISTIAN DIACONESCU a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ploiesti, ca ”probabil” nu va merge la vot in turul al doilea al prezidentialelor, el spunand ca stie ”cat ne-a costat ca tara ce au facut oamenii astia”.

”Nu stiu, probabil ca nu. (…) Stiu cat ne-a costat ca tara ce au facut oamenii astia. Stiu cat ne-a costat ca tara banii investiti in credibilitate, in garantii de securitate, in tot felul de astfel de lucruri”, a explicat candidatul PMP la PREZIDENTIALE, raspunzand unei intrebari.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: CRISTIAN DIACONESCU este CEL MAI LEGITIM candidat pentru Presedintie

Totodata, acesta a aratat ca zona de dreapta a politicii romanesti se confrunta cu o ”inflatie” de candidati si cu un ”foarte mare deficit” de mesaje.

Citeste si: Cristi Diaconescu: I-as intreba si pe romani si pe etnicii maghiari din Romania cata batjocura mai indura

”Ceea ce mi se pare ingrijorator este ca, in relatie cu inflatia de candidati, avem un foarte mare deficit de mesaje. Dupa parerea mea, nu atat numarul de candidati este important, cat coerenta si ceea ce reuseste sa explice respectivul candidat in relatia cu publicul si, din acest punct de vedere, deocamdata avem un foarte extins dialog despre ei si mai putin dialog despre noi”, a adaugat Diaconescu, citat de Mediafax.