CRISTIAN DIACONESCU: Romanii nu trebuie sa se lase MINTITI si INSELATI la alegerile prezidentiale

CANDIDATUL la functia de PRESEDINTE al Romaniei sustinut de PMP, CRISTIAN DIACONESCU, i-a indemnat, sambata, pe giurgiuveni sa isi faca un cadou la alegerile prezidentiale, acela de a de a nu se lasa mintiti si inselati.

“Am descoperit aici oameni curajosi si cu demnitate, oameni cum sunt cei de la Santierul Naval care lucreaza pentru strainatate si nu au lasat ca aceasta unitate sa ajunga la fier vechi (…)si va dau un sfat, ca la alegerile prezidentiale din acest an sa va faceti un cadou.

Citeste si: SCENARIU IN PMP: EMIL BOC II IA LOCUL LUI DIACONESCU LA PREZIDENTIALE!

Nu va lasati mintiti si inselati pentru ca fiecare cunoaste adevarul in sufletul lui si un singur lucru nu poate fi cumparat, sufletul fiecaruia dintre voi!”, a declarat, la Giurgiu, CRISTIAN DIACONESCU.

El a facut sambata o vizita in Piata Centrala din municipiul Giurgiu unde a stat de vorba cu oamenii, dupa care a facut o vizita la Santierul Naval Giurgiu si s-a aratat incantat ca aici inca sunt oameni care “imping Romania inainte”.

CRISTIAN DIACONESCU a ascultat povestea de succes a Santierului Naval Giurgiu si s-a fotografiat cu o echipa de femei sudor care lucreaza cot la cot cu barbatii in constructia de nave.

Citeste si: ELENA UDREA II IA FATA LUI CRISTI DIACONESCU

In final, s-a intalnit cu membrii de partid si simpatizantii PMP in sala mare a Ateneului Nicolae Balanescu din municipiu. La Giurgiu a fost intampinat de presedintele organizatiei judetene a PMP Giurgiu, deputatul Marin Anton, secretarul general al PMP Giurgiu, Daniel Fita, vicepresedintele PMP Giurgiu, Nicu Stefan si presedintele Fundatiei Miscarea Populara din municipiu, Ionel Dinu.

Sursa foto: agerpres.ro