Cristian Grigorescu si-a incheiat rolul vietii pe valurile marii din Jupiter

cristian_grigorescu-1

Cristian Grigorescu a disparut in mare acum mai bine de 24 de ore si nu a fost gasit pana azi! O echipa de salvamari incearca sa-l gaseasca. Barbatul a intrat in mare si nu a mai iesit. Aurelian Temisan si Kamara de la Alb Negru au declarat la Romania TV ca sunt socati si ca nu le vina sa creada.

Actorul Cristian Grigorescu este dat disparut de mai bine de 24 de ore. El se afla in vacanţa in statiunea Jupiter cand a intrat in mare si nu a mai iesit. O echipa de salvamari incearca sa-l gaseasca, insa prietenii si-au pierdut orice speranţa ca l-ar mai putea gasi in viata.

“Este o tragedie, nu numai pentru familie ci si pentru noi. Am fost sunat astazi dimineaţa si am fost pus la curent cu aceasta tragica veste. Suntem consternati, nu putem sa concepem. Asteptam vesti de la parinţii lui. Am crezut ca ne face cineva o gluma proasta. Din pacate este cat se poate de adevarat si am inţeles ca era la mal. Era cu colegii lui de facultate, un val l-a lovit si l-au vazut plutind. Probabil erau valurile mult prea mari”, a declarat Kamara de la Alb Negru, pentru Romania TV.

Foto: Facebook