Cristian Hristescu a incalcat obligatiile arestului la domiciliu. Acesta a fost la un hotel, insotit de o femeie

Fostul sef al Parchetului Tribunalului Ialomita, Cristian Hristescu, a fost prins de politisti, joi, ca a incalcat obligatiile arestului la domiciliu, fiind depistat in parcarea unui hipermarket, dupa ce trecuse pe la un hotel, insotit de o femeie, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie.

Potrivit surselor citate, Cristian Hristescu, in varsta de 44 de ani, a anuntat Politia ca trebuie sa ajunga, joi, la Curtea de Apel Bucuresti. In aceste conditii, politistii i-au intocmit acestuia un traseu pe care sa-l urmeze si de la care nu avea voie sa se abata.

Cu toate acestea, Hristescu a fost prins de politisti in parcarea unui hipermarket din Sectorul 3, dupa ce, initial, trecuse pe la un hotel, unde a fost insotit de o femeie, au mai spus aceleasi surse.

Fostul sef al Parchetului de pe lânga Tribunalul Ialomita a fost lasat de politisti sa se intoarca acasa, pe traseu stabilit, insa a fost intocmit un proces verbal de depistare, care a fost trimis Curtii de Apel Bucuresti, urmând ca magistratii sa hotarasca daca masura arestului la domiciu va fi schimbata.

Cristian Hristescu se afla in arest la domiciliu din 18 februarie.

Citeste si: Seful Parchetului Ialomita a fost arestat preventiv

“In cursul acestei zile, ofiterii Directiei de Investigatii Criminale din I.G.P.R. si politisti din cadrul I.P.J. Ialomita l-au depistat pe H. Cristian, de 44 de ani, in municipiul Bucuresti, intr-o zona care nu se afla pe traseul stabilit de politistii Biroului de Supraveghere Judiciara din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Ialomita. intrucât acesta a fost depistat incalcând obligatiile impuse, I.P.J. Ialomita urmeaza a informa parchetul competent, in vederea dispunerii de masuri legale”, a precizat Politia Româna.

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Ialomita, Cristian Hristescu, a fost trimis in judecata, in 26 februarie, dupa ce a promis ca va interveni intr-un dosar instrumentat de Politie, dar si intr-o cauza aflata la Parchetul de pe lânga Judecatoria Slobozia, privindu-l pe un apropiat al sau.

Hristescu a fost arestat in 29 ianuarie, iar ulterior instanta suprema a dispus, in 18 februarie, ca el sa fie arestat la domiciliu.

Curtea de Apel Bucuresti, care judeca dosarul lui Hristescu, a constatat, in 24 aprilie, legalitatea si temeinicia masurii arestului la domiciliu in cazul acestuia, mentinând masura preventiva.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, in 22 ianuarie, suspendarea acestuia din functia de prim-procuror al Parchetului Tribunalului Ialomita.

Foto: Realitatea TV