CRISTIAN PETRESCU, fost ministru al Dezvoltarii Regionale, presedinte al PMP Bucuresti

CRISTIAN PETRESCU, fost ministru al Dezvoltarii Regionale, a fost ales in functia de presedinte al Miscarii Populare Bucuresti, informeaza un comunicat remis miercuri.

Potrivit sursei citate, in functia de secretar general al Organizatiei PMP Bucuresti a fost ales Valentin Florinel Nitu, in timp ce secretarul general adjunct este Valentin Robert Ionita.

In echipa condusa de CRISTIAN PETRESCU se regasesc si vicepresedintii Cornelia Lalu, Cristian Ionut Birdac, Marian Eugen Dragomir, Virginia Mihailovici, Adrian Ionescu si Ramona Mihaela Prahobeanu, dar si secretarii executivi Catalin Constantin Serpescu, Mihaela Sima, Adrian Florescu, Nicolae Rolea, Constantin Dadalau si Eugen Hanganu.

Comisia Municipala de Arbitraj si Integritate este alcatuita din Mariana Marin, Marian Bargau, Razvan Sebe si Valentin Hobjila, in vreme ce la Comisia Municipala de Cenzori se afla Dan Zarnescu, Clementina Buse si Alexandru Cristache.

Noul presedinte al PMP Bucuresti, CRISTIAN PETRESCU, a aratat ca echipa construita in jurul sau va arata bucurestenilor ca “se poate sa fie reprezentati si nu doar condusi”.

“Aceasta echipa este hotarata sa le arate bucurestenilor ca se poate si altfel. Ca se poate sa fie reprezentati si nu doar condusi, ca se poate sa aiba si drepturi, nu doar obligatii, ca se poate avea controlul asupra banilor cheltuiti in Bucuresti si nu doar ‘dreptul’ de a plati taxe impovaratoare. Aceasta este echipa pe care la anul o veti blama sau o veti felicita. Sunt convins ca o sa aveti ocazia sa ne felicitati”, a declarat CRISTIAN PETRESCU, potrivit comunicatului de presa. 
Conferinta de alegeri a PMP Bucuresti a avut loc marti, in prezenta secretarului general PMP, Dorel Onaca, a presedintilor de sectoare, a invitatilor din conducerea centrala, precum si a unui numar de 397 de delegati PMP de la nivelul sectoarelor Capitalei.

Sursa foto: romaniatv