Cristian Popescu Piedone a revenit în politică! Ce partid a ales fostul primar și ce rol va avea

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, a revenit în viața politică. Începând de joi, Cristian Popescu Piedone a preluat functia de Cooordonator politic naţional al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), se arată într-un comunicat al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) remis Mondo News.

Potrivit noii funcții, Piedone va trebui să organizeze și să dezvolte structurile partidului în teritoriu în vederea congresului PPU-sl din toamna acestui an. În cadrul sedinței de numire, Cristian Popescu Piedone a precizat: „Sunt onorat să continui activitatea în cadrul partidului care m-a consacrat. Experienţă politică şi administrativă mă obligă să mă implic și sa câștig competiţiile electorale la care particip.

Cred, de asemenea, că nu mi-am spus încă ultimul cuvânt în politica, cea facuta în interesul oamenilor. Țin insă să precizez că în acesta noua calitate nu sunt interesat de obținerea niciunei funcţii de demnitate publică aleasă: primar, deputat sau senator. Nici acum, și nici în viitor. ”

Sursa foto: realitatea