CRISTIAN POPESCU PIEDONE, demis de mortii fara vina de la clubul COLECTIV

CRISTIAN POPESCU PIEDONE, primarul Sectorului 4, si-a dat DEMISIA la cateva zeci de minute distanta dupa actul similar al premierului VICTOR PONTA. PIEDONE a fost demis de mortii fara vina de la clubul Colectiv si trimis acasa de zecile de mii de oameni care au iesit sa-i ceara socoteala pentru tragedie. La fel ca si in cazul fostului premier, mortii fara vina l-au facut pe CRISTIAN POPESCU PIEDONE sa realizeze ca este cazul sa-si depuna mandatul de primar si sa accepte situatia fara iesire in care se afla.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE plateste astfel tribut propriilor greseli, edilul fiind unul dintre principalii vinovati ai tragediei petrecute, vineri seara, la clubul Colectiv. “Imi asum vina morala”, a declarat PIEDONE in momentul in care si-a anuntat, oficial, demisia. Cam tarziu am spune noi, in conditiile in care a fost nevoie de tone de cerneala si de zeci de mii de oameni revoltati pentru ca primarul Sectorului 4 sa isi dea seama ca demisia era singurul lucru care ii mai ramasese de facut.

In ciuda acestei demisii, CRISTIAN POPESCU PIEDONE va ramane urmarit toata viata de imaginile groaznice ale tragediei din Clubul Colectiv unde au murit 27 de oameni vinovati doar de faptul ca au vrut sa-si petreaca o seara la un concert de muzica rock. Acestora li s-au adaugat, din pacate, alti cinci oameni care au pierdut lupta cu viata la scurt timp dupa producerea incidentelor nefericite de la fosta fabrica Pionierul.

Sursa foto: libertatea