CRISTIAN POPESCU PIEDONE NU POATE CANDIDA! DECIZIA ESTE DEFINITIVA

CRISTIAN POPESCU PIEDONE nu poate candida la PRIMARIA SECTORULUI 4, a decis Tribunalul Bucuresti. Decizia este DEFINITIVA si nu mai poate fi contestata, informeaza postul de televiziune Digi24.

UPDATE: MINUTA: “Respinge ca nefondate apelurile formulate de apelantii contestatori Oprea Mariana, Dobre Victor Adrian și Năstase Cezar Victor. Admite apelul formulat de apelantul contestator Piperea Gheorghe. Schimbă, în parte, sentința civilă apelata in sensul ca: Admite contestația formulata de contestatorul Piperea Gheorghe impotriva Hotărarii nr. 3 a BEC nr. 4 – sector 4.Respinge candidatura intimatului POPESCU PIEDONE CRISTIAN pentru funcția de primar al Sectorului 4 București. Menține, in rest, dispozițiile sentinței civile apelate. Definitiva”.

In urma cu doua zile, Judecatoria Sectorului 4 luase o decizie diferita. Instanta de fond sustinea ca fostul primar de la sectorul 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE, poate candida din nou la functia din care s-a retras dupa tragedia din Colectiv. „Buna reputatie nu e conditie in lege pentru acceptarea unei candidaturi”, a motivat Judecatoria decizia sa.

Aceasta hotarare a fost contestata la Tribunalul Bucuresti, instanta care a dispus anularea hotararii BEC si respingerea candidaturii lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE. Tribunalul a admis astfel o contestatie depusa de avocatul Gheorghe Piperea. Acesta sustinea ca era imposibil ca CRISTIAN POPESCU PIEDONE sa fi strans semnaturile necesare intr-un timp atat de scurt.

Candidatura lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE  a fost validata de Biroul Electoral al Sectorului 4, insa impotriva acestei decizii au fost depuse cateva zeci de plangeri.

Sursa foto: realitatea