CRISTIAN POPESCU PIEDONE REVINE IN FORTA! CU NISTE SURPRIZE……

CRISTIAN POPESCU PIEDONE revine! Dupa ce o vreme a facut un pas in spate, CRISTIAN POPESCU PIEDONE revine in arena publica. Nimeni nu stie ce ganduri are, dar putem banui daca tinem cont de persoanele cu care are intalniri.

In primul rand surprinde forma fizica de invidiat pe care o arata fostul edil. Proaspat intors din vacanta, CRISTIAN POPESCU PIEDONE a primit vizita unui celebru consultant politic american pe care il numeste ”prietenul meu”.

Este vorba de Dan Shomon (foto in dreapta), strategul american care l-a consiliat pe fostul presedinte al SUA, Barack Obama, in drumul sau spre politica mare. De altfel, surse politice sustin ca intre CRISTIAN POPESCU PIEDONE si Dan Shomon exista de mai multa vreme o relatie mai speciala.

Nimeni nu stie ce ganduri are deocamdata CRISTIAN POPESCU PIEDONE, dar se vorbeste insistent de o surpriza. Se anunta zile interesante… daca tinem cont de problemele actuale din cadrul Coalitiei PSD-ALDE si o nemultumire din ce in care mai mare in randul parlamentarilor acestor partide. Nu ar mira pe nimeni daca sesiunea parlamentara de toamna ar debuta cu o mare surpriza.

Sursa text: stiripesurse