EXCLUSIV: PIEDONE SI SAVA AU DAT IN MINTEA COPIILOR – GALERIE FOTO

Astazi ma plimbam prin Oraselul Copiilor din Sectorul 4 incercand sa ma deconectez de tot ce inseamna cotidian, campanie, alegeri locale, scandaluri si alte lucruri de care ma lovesc sau ma lovesc ele in fiecare zi

In timp ce eram cu gandul la ale mele am dat nas in nas cu tandemul RAZVAN SAVA, candidatul PNL la Primaria Sectorului 4 si CRISTIAN POPESCU PIEDONE, candidat la Consiliul Local din partea PP-USL. La prima vedere am avut impresia ca nu vad bine pentru ca cei doi candidati erau desprinsi parca din peisaj. PIEDONE – SHREK si SAVA – WOLVERINE, tandemul politic care pentru cateva ore a renuntat la figurile serioase si preocupate si “a dat in mintea copiilor”.

Nu m-am putut abtine sa nu-i chestionez pe marginea aspectului copilaresc afisat. Raspunsul celor doi a venit, la unison, cat se poate de natural: Azi ne-am amintit cum e sa fii copil. In parcul copiilor sunt multe distractii pentru cei mici. Dupa discutiile cu cei mari, am profitat si noi de timpul liber  de putinul timp liber pe care ni-l permitem in aceasta campanie si ne-am intors in timp………..

Ceea ce parea o simpla actiune electorala s-a transformat intr-o veritabila distractie pentru CRISTIAN POPESCU PIEDONE si RAZVAN SAVA. Cei doi candidati au uitat pentru cateva zeci de minute de tot ce inseamna campanie si nu au facut altceva decat sa se distreze ca doi copii pusi pe sotii. Nu au facut rabat de la nimic, incepand cu vata de zahar pe care PIEDONE a apreciat-o ceva mai mult decat SAVA, in timp ce la plimbarea cu masinutele sau tura de montagne russe doza de incantare a fost mai mare de partea candidatului liberal.

PIEDONE – SHREK si SAVA WOLVERINE au stat cuminti in fata unui artist de ocazie care le-a incondeiat chipurile si le-a mascat, cel putin pentru moment, toate grijile pe care le au fata de cetatenii din Sectorul 4. In rest va invit sa urmariti o galerie foto savuroasa cu RAZVAN SAVA si CRISTIAN POPESCU PIEDONE  in care veti putea vedea doi politicieni care se deconecteaza activ dand in mintea copiilor pentru cateva ore: 

 

Sursa foto: MONDO NEWS