Cristian Popescu Piedone vrea sa adune cat mai repede maidanezii din sector: Vezi cand se apuca de treaba

Primaria Sectorului 4 isi ia propriile masuri in problema cainilor fara stapan, avand in vedere ca primarul general Sorin Oprescu nu vrea sa delege aceste competente primarilor de sector, chiar daca edilii celor sase sectoare din Bucuresti au solicitat in repetate randuri acest lucru.

Prin urmare, potrivit unei decizii a Consiliului Local, in Sectorul 4 va functiona o noua structura specializata in vederea gestionarii maidanezilor. Aceeasi structura se va ocupa, in fapt, de toate animalele fara stapan, nu numai de caini vagabonzi. 

”Estimez ca, din luna martie 2014, structura specializata pentru gestionarea animalelor fara stapan care se afla sau circula liber pe teritoriul Sectorului 4 isi va putea incepe activitatea. Pana atunci urmeaza sa punem la punct partea de logistica si tot ceea ce inseamna achizitionarea dotarilor necesare”, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 

Practic, “hingherii” lui Piedone vor colabora cu Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) pentru capturarea maidanezilor de pe domeniul public, transportul si predarea acestora la adaposturile institutiei din subordonea Primariei Capitalei. 

sursa foto: realitatea.net