Cristian Poteras promite si luna de pe cer!

Primarul Cristian Poteras ne umple cutiile de scrisori cu tot felul de promisiuni electorale, unele fiind chiar nostime. Reabilitarea termica a blocurilor, care pana la campania electorala se facea cu o contributie in bani din partea asociatiilor de locatari, se va face gratuit, promite Cristian Poteras in scrisoare.

Ani de zile, locuitorii sectorului 6 au intrebat de ce trebuie sa contribuie financiar la reabilitare. Cristian Poteras le raspundea ca nu sunt fonduri suficiente pentru reabilitarea gratuita in sectorul 6. Dar in mod miraculos, aceste fonduri au aparut in campania electorala, ba mai mult, Cristian Poteras promite reabilitarea gratuita, in urmatorii 3 ani, pentru 1655 de asociatii care au depus dosarele!

Daca adaugam la aceasta minunatie si faptul ca in ultima scrisoare, Cristian Poteras spune ca am inteles si descifrat mecanismul atragerii fondurilor europene , asta dupa 8 ani de domnie, ne putem imagina cat de priceput manager este.

Cristian Poteras a avut la dispozitie 8 ani sa faca ceva pentru noi, dar din pacate isi aminteste de noi doar in campanii electorale.

Foto: Mondo News