CRISTIAN PREDA a fost EXCLUS din PMP

Europarlamentarul CRISTIAN PREDA a fost EXCLUS din Partidul Miscarea Populara (PMP) in urma unor actiuni “care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara”, a anuntat sambata deputatul Clement Negrut, secretar general al PMP, la sedinta Colegiului National, sustinuta la Baile Tusnad, judetul Harghita.

“Propunerea de excludere este strict legata de activitatea si actiunile care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara, drept pentru care am luat in discutie abaterile disciplinare ale domnului Cristian Preda si a propus Consiliului National excluderea”, a afirmat deputatul Clement Negrut.

Citeste si: CRISTIAN PREDA ii cere DEMISIA ELENEI UDREA si indeamna PMP sa il sustina pe IOHANNIS

PMP sustine intr-un comunicat de presa ca singurul scop al lui Preda a fost “obtinerea postului de europarlamentar, un post care ii asigura zeci de mii de euro pe luna de la Bruxelles”.

“In conditiile date, avand in vedere ca a fost ales pe lista Partidului Mişcarea Populara pentru a ajunge in Parlamentul European, ii solicitam ca, daca mai are putina onoare, sa renunte la postul de europarlamentar”, se afirma in comunicatul PMP.

Vicepresedintele PMP CRISTIAN PREDA a solicitat recent in Colegiul National al partidului demiterea ELENEI UDREA din fruntea PMP.

Citeste si: Sedinta la PMP. Mai multi lideri ai PMP cer demisia Elenei Udrea

“Am fost singurul care am considerat ca ea (Elena Udrea – n.r.) trebuie sa fie demisa, ceilalti au considerat ca, dimpotriva, trebuie sa-i puna o coronita si sa o puna si prezidentiabil. Iarasi, am fost impotriva acestei candidaturi”, a sustinut Preda.