CRISTIAN PREDA este pesimist in legatura cu numarul candidatilor de la PREZIDENTIALE

CRISTIAN PREDA, europarlamentar PMP, deplange INFLATIA de candidati la ALEGERILE PREZIDENTIALE, spunand ca pe partea dreapta a scenei politice nu exista “un compromis negociat inteligent” in favoarea unui candidat “care sa adune energii”.

“Din momentul in care, a doua zi dupa europene,PNL si PDL si-au anuntat intentia de a fuziona, numarul candidatilor la presedintie care se revendica de la centru-dreapta a crescut spectaculos”, scrie Cristian Preda pe blogul sau, enumerand si numele lor: KLAUS IOHANNIS (PNL), CRISTIAN DIACONESCU (PMP), CALIN POPESCU TARICEANU, cu sprijinul unui nou partid, VIOREL CATARAMA, ca independent, si MONICA MACOVEI (PDL).

CITESTE SI: LUCIA VARGA, PNL: Avem doi candidati cu sanse REALE. Este posibil orice 

Acestia, spune Preda, s-au adaugat lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU, CATALIN PREDOIU si CRIN ANTONESCU. Situatia, arata europarlamentarul PMP, e de natura sa ii insufle pesimismul.

CITESTE SI:  PDL a aprobat FUZIUNEA prin COMASARE cu PNL si aceea prin ABSORBTIE cu FC. UPDATE 

“E mai probabil sa avem mai multi candidati rebeli si/sau independenti decat un candidat-vedeta care sa adune in jurul sau energii care sunt azi demobilizate sau prost orientate”, spune CRISTIAN PREDA, care arata ca in fortele politice de dreapta nu exista disponibilitate pentru “un compromis negociat inteligent, ci doar incredere in sondaje”. “Nu vreau sa fac pronosticuri, dar sunt foarte pesimist”, a conchis PREDA.

Sursa foto: realitatea.net