CRISTIAN PREDA, prima REACTIE dupa excluderea din PMP

Europarlamentarul CRISTIAN PREDA a postat sambata sear ape Facebook prima sa reactie la excluderea din PMP.

CRISTIAN PREDA considera ca decizia privind excluderea a fost impusa de ELENA UDREA, dupa ce acesta a anuntat ca este interesat de presedintia PMP. Europarlamentarul intentioneaza sa conteste decizia de excludere.

Citeste si: ELENA UDREA: PMP sustine formarea unui GUVERN DE UNIUNE NATIONALA

“Excluderea mea din PMP e nestatutara. Nu am fost instiintat ca o asemenea chestiune se va afla pe ordinea de zi a organismelor care au discutat-o – Consiliul Executiv National din 17 noiembrie si Colegiul National de azi. Nu mi s-a spus nici macar ca acestea se reunesc, desi eram membru in ambele. In consecinta, mi-a fost incalcat dreptul de a ma apara. E inimaginabil ca un partid membru al PPE sa procedeze asa. E mai rau ca la comunisti! Din cate inteleg, totul a fost improvizat, urmand umorile sefei. Dar de ce azi? E vorba probabil despre o reactie la declaratia mea de ieri, in care anuntam ca ma intereseaza cursa pentru sefia PMP. Tin sa le multumesc colegilor care nu au votat abuzul comis de Udrea, fiindca inteleg ca excluderea nu a fost sustinuta unanim. Voi cauta sa vad daca pot contesta decizia, fiindca tare ma tem ca PMP nu mai functioneaza normal”, a scris CRISATIAN PREDA pe Facebook.

Citeste si: CRISTIAN PREDA a fost EXCLUS din PMP

In urma comunicatului de presa al PMP, CRSITAN PREDA a revenit cu un nou mesaj. “Acum remarc ca in comunicatul PMP se vorbeste atat despre majoritate absoluta, cat si despre unanimitate atunci cand e pomenit rezultatul votului referitor la excludere. Am cautat sa iau legatura cu membrii conducerii PMP, dar nu a raspuns nici macar unul. Curajul opiniei…”, a mai scris europarlamentarul.

Sursa foto: cotidianul.ro