Cristian Sima revine cu dezvăluiri interesante! Cum au reușit frații Păunescu să devină milionari

Broker-ul Cristian Sima revine cu o nouă serie de dezvăluiri interesante. Sima a povestit la Realitatea Tv despre cât de influeți au fost celebrii frați Răzvan și Bobby Păunescu și cum au reușit să devină milionari.

„Suveica financiară” este probabil o expresie cunoscută pentru cei născuți înainte de 1990. ”Fratii Paunescu, ce-i cu aceste personaje? Fratii Paunescu. Parca e si serie din carti, nu stiu. Ma intrebati, nu stiu. Mai au B1TV? Mai au… mai au Intercontinental, ceva? Nu, pe ala l-au vandut. Dar si acolo, la intercontinental, a fost frumos. Va aduceti aminte schema ‘suveica financiara’ din ’90, cu Intercontinentalul? Cu Bancorex? Pai dar cum a falimemtat Bancorex? Si toata nebunia, toata gaura de la Bancorex, stiti ca au transferat-o la BCR?”, a declarat Cristian Sima, la Realitatea Tv.

Sima a menționat și legăturile pe care le aveau celebrii frați Păunescu în Capitala comunistă. “Fratii Paunescu au luat Intercontinentalul asa, ‘Da-mi 100 de milioane ca eu sa iau Intercontinentalul cu 80’. Fratii Paunescu erau prietenii lui Nicusor Ceausescu si tineau barul ‘Melodii’, unde se schimbau valute, unde se inregistrau strainii in Bucuresti, singurul loc deschis in 89 din Bucuresti era barul ‘Melodii’. La etajul 21 stiti cine plimba clientii si aranja totul, organiza totul, intalnirile la Catarama? Viorel? Pai da, cine?”, a mai declarat broker-ul.

Sursa foto: realitatea