Cristian Țânțăreanu, bolnav de cancer, a făcut un anunț neașteptat

Afaceristul Cristian Tânţăreanu a făcut un anunţ neaşteptat. Timp de şase luni omul de afaceri a ascuns un secret despre relaţia pe care o are cu soţia lui. Omul de afaceri a spus ce se întâmplă între el şi partenera sa de viaţă.

“Domne, m-a părăsit. Avea mai multe relații și eu am fost de acord cu ele și chiar dacă am fost de acord și m-am făcut că nu văd, n-a vrut să mai stea. Eu tot aștept în fiecare seară mă uit la poza ei. Acum șase luni a plecat, o sun în fiecare seară, dar nu-mi răspunde. Îi plac băieții tineri, vânjoși. Am rugat-o să vină înapoi, dar nu vrea. Plecăm cu toți nepoții în Africa de Sud”, a spus Cristian Țântăreanu, în exclusivitate la Star Matinal de Weekend.

Citește și:  ABRAMBURICA, DEZVĂLUIRI FĂRĂ PERDEA! ÎN CE LOC PUBLIC A FĂCUT AMOR DANA ROGOZ ȘI CÂND A PRIMIT PRIMA JUCĂRIE SEXUALĂ

În urmă cu opt luni, Cristian Țântăreanu a anunțat că boala sa a recidivat, iar la momentul acela s-a scris că afaceristul este pe moarte, însă a lămurit situația ulterior. “Mi-a spus doctorul să fiu cumpătat ca să prind Crăciunul. A fost o poantă că sunt pe moarte. Merg la sală de două ori pe săptămână. M-am chinuit trei luni și am slăbit 15 kilograme, dar am pus la loc 7. Toți în jurul meu se mențin numai eu nu reușesc”, a mai spus Cristian Țântăreanu la Antena Stars.

Sursa foto: Antena 3