Cristian Tantareanu e pe moarte! Medicii mi-au spus ca nu mai apuc Craciunul, las cu limba de moarte sa continue petrecerile la Corbeanca!

Cristian Tantareanu traieste clipe de cosmar. Omul de afaceri a aflat ca este pe moarte si a dezvaluit ca medicii i-au spus ca nu mai apuca sarbatorile de iarna, dupa ce cancerul a recidivat.

Vizibil slabit, Tantareanu a declarat cu lacrimi in ochi, pentru raportmonden.ro, ca nu a luat niciodata ceva in serios, adaugand cu ironie neagra ca viata e o gluma si nu va lua niciodata in serios nici cancerul, care il macina tot mai mult.

“Nu mai apuc Craciunul, asa mi-au spus medicii. As vrea sa gasesc macar un astrolog care sa ma minta si sa-mi spuna ca voi mai apuca anul viitor. Asa e cand esti pe ultima suta. Nu eram asa in urma cu un an. Acum cand sunt pe ultimul drum, trebuie sa fiu asa. Niciodata nu am luat ceva in serios, toata viata e o gluma, cum o sa iau in serios un cancer. Las cu limba de moarte, ca si Nicolaescu, sa continue petrecerile de la Corbeanca“, a declarat Cristian Tantareanu.

Milionarul Cristian Tantareanu are 70 de ani, iar in ultima perioada a slabit foarte mult.

Moartea lui Tantareanu, un spectacol de televiziune?

Cristian Tantareanu se gandea, in urma cu trei ani, sa-si transforme moartea intr-un spectacol de televiziune, daca durerile vor deveni insuportabile. Tantareanu s-a operat in 2010 la Paris, de cancer la colon si s-a straduit sa-si continue viata cu familia, prietenii in paralel cu sedintele de chimioterapie.

Miliardarul Cristian Tantareanu a fost afectat de cancerul pe care l-a depistat din vreme si de care a incercat sa scape prin orice mijloace. A decis sa-si traiasca viata pana in ultima secunda.

In Paradisul din Corbeanca, unii au facut pariuri cand moare, in timp ce altii s-au rugat sa isi infrunte boala. In tot acest timp, Tantareanu facea glume pe seama propriei suferinte. “In vara imi fac parastasul in viu, ca nu stiu, pe ai mei, dupa ce ma duc eu, poate sa-i doara undeva, sa imi mai aprinda o lumanare”, spunea Tantareanu in urma cu trei ani.

Tantareanu spunea atunci ca nu ii e frica de moarte si chiar se gandea sa se sinucida la televizor.

“Discut, in direct, poate sa ma sune, voi, sa ma sunati, fac un show din propria moarte. Nu e interesant? Pentru ca decat sa mor ca boul, ca tot mori, macar mori si faci un show din asta”, spunea in 2010 Cristian Tantareanu, citat de Click

Foto: Capital