Cristian Tantareanu nu e pe moarte! Ce gluma cinica!

Cristian Tantareanu nu a intrat in metastaza, asa ca nu va deceda pana la finalul anului, cum anunta intreaga presa din Romania ieri. Latifundiarul din Corbeanca a facut lumina in acest caz: “A fost o gluma de-a mea pentru a tine la distanta o prezicatoare”, a recunoscut zambitor milionarul.

Tantareanu anunta, zilele trecute, intr-un cadru privat, la un eveniment monden, ca nu mai are mult de trait si din cauza unei boli incurabile va muri pana la Craciun. Presa a preluat informatia, care avea un grad ridicat de veridicitate mai ales in contextul cancerului la colon ce i-a fost descoperit in urma cu patru ani.

Totul nu s-a dovedit a fi, insa, decat o simpla gluma. “Acum doua zile am fost la un eveniment monden. Lume multa, am ajuns tarziu, s-a repezit la mine cineva si a zis: eu sunt astrolog sau, nu stiu ce era, prezicatoare. Spunea ca la nu stiu ce emisiune mi-a zis ca nu stau bine cu sanatatea, ca nu am luat-o in seama si ca pana la urma am facut cancer.

Apoi a spus: acum, ma uit la dumneavoastra si va spun precis ca nu mai aveti nimic, sunteti bine”. Eu, ca sa scap i-am spus: domnisoara, nu este asa, vin de la doctor si dosctorul mi-a spus ca nu mai prind Craciunul. Asta a fost tot”, a povestit Cristian Tantareanu la Romania Tv.

Omul de afaceri a mai spus ca aceasta gluma a sa fost interpretata gresit de presa, care a transformat-o intr-o stire serioasa.