Cristian Tudor Popescu a lansat un atac violent la adresa Patriarhului Daniel

Cristian Tudor Popescu a lansat, sâmbătă în direct la Digi 24, un atac extrem de dur la adresa Patriarhului Daniel. Jurnalistul a declarat că Preafericitului Daniel îi pasă mai mult de lipsa credincioșilor de la slujbă decât că în România au murit peste 400 de persoane.

„N-am înţeles cum actuala căpetenie a Bisericii, domnul Daniel, poate să mobilizeze oamenii. N-am uitat ce a spus atunci în timpul tragediei de la Colectiv. «Dom’le veniţi la biserică să vă rugaţi. Ce să căutăm noi să venim să facem slujbe la cutia aia de table». A zis cu mare empatie creştină domnul Daniel.

Şi acum ce spune? Capul nostru spiritual. «Cea mai mare tristeţe a preoţilor acum în aceste zile e că nu au credincioşi la slujbă». Asta a spus. Deci cea mai mare tristeţe a preoţilor români din ţara asta nu e că mor în fiecare zi câte 15-20-10 iar 20. Sunt 400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus şi vor mai muri. Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi. Tristeţea asta o au şi proprietarii de hoteluri, restaurante. Asta e problema acestui domn Daniel. Că nu au credincioşi în Biserică”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Sursa foto: captura video