CRISTIANA ANGHEL: Pana la o hotarare DEFINITIVA de condamnare, PONTA ARE DREPTUL MORAL sa CONDUCA GUVERNUL

Senatoarea CRISTIANA ANGHEL spune ca il sustine, in continuare, pe Victor Ponta pentru functia de premier in virtutea prezumtiei de nevinovatie care functioneaza pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitive de condamnare, relateaza Agerpres.

“Pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare, persoana este considerata NEVINOVATA. Prin urmare, pana cand o instanta nu da o hotarare definitiva, domnul Ponta, la fel ca dvs, ca domnul Blaga, la fel ca toti cei acuzati din aceasta sala sau din tara, este nevinovat si ARE TOT DREPTUL MORAL DE A RAMANE IN FRUNTEA ACESTUI GUVERN”, a afirmat Anghel, membru al grupului Liberal Conservator din Senat.

In opinia ei, “daca cineva imbraca haina liberala nu inseamna ca A AJUNS SI LIBERAL”.

CITESTE SI: PONTA, DUPA RESPINGEREA MOTIUNII DE CENZURA: A FOST UN ESEC DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU PNL-PDL

”Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Doamna Alina Gorghiu, sunteti tanara, sunteti frumoasa, sunteti desteapta. Pacat ca doar atat. Pacat ca nu ati inteles nimic din lectia doamnei Udrea, care, in anumite momente, era considerata idolul dreptei. Veneau oamenii si luau lumina de la dumneaei. Era extraordinarul luptator al dreptei drepte.

Ce s-a intamplat dupa aceea? Au considerat-o ce? Tapul ispasitor si au stat pana la miezul noptii sa voteze sase propuneri ale Parchetului, de parca ar fi fost inamicul public numarul unu. Doamna, am mai spus-o si o repet, ce faci tie iti faci, ce dai tie iti dai. Si inca un lucru, elementar si esential. Statul de drept trebuie sa aiba la baza Constitutia unei tari, e legea fundamentala”, a adaugat Anghel.

Sursa foto: evz