CRISTIANA ANGHEL SI-A DAT DEMISIA DIN ALDE

Fosta senatoare Cristiana Anghel, care a ajuns in Parlament dupa ce a facut greva foamei, a demisionat miercuri din ALDE, informeaza Agerpres. “Astazi am trimis si inregistrat la conducerea ALDE demisia mea din functia de vicepresedinte al ALDE la nivel national si din partid”, a declarat Cristiana Anghel.

Intrebata despre motivele care au stat la baza acestui demers, fosta senatoare a spus: “Deocamdata nu doresc sa comentez motivele acestei decizii”. Demisia din ALDE devine efectiva la data de 25 ianuarie, a mentionat aceasta. “Deocamdata nu doresc sa iau in calcul inscrierea intr-o alta formatiune politica”, a mai adaugat Cristiana Anghel.

Cristiana Anghel a devenit celebra in 2010, cand a intrat in greva foamei din cauza neaplicarii legii de majorare a salariilor cadrelor didactice. Ulterior, ea s-a inscris in PC si a candidat pe listele USL la Senat in 2012, bucurandu-se de intensa mediatizare a trustului de presa fondat de Dan Voiculescu.

In timpul mandatului de senator, Cristiana Anghel a iesit din evidenta din cauza agresivitatii sale si punctelor de vedere iesite din comun. Senatoarea l-a injurat pe fostul premier Emil Boc pe Facebook si a fost evacuata din plen din cauza interventiilor nestapanite avute in timpul unui discurs tinut de fostul premier Dacian Ciolos.

Sursa foto: jurnalul