Cristiana DIMA, fata de la rubrica VREMEA a ziarului Libertatea, s-a aruncat de la etaj

Cristiana Dima, fosta Fata de la rubrica “Vremea” a ziarului Libertatea, s-a aruncat de la etajul 4, dezamagita de sotul ei, care ar fi inselat-o, potrivit celor de la Libertatea.

Cristiana Dima, in varsta de 23 de ani, a incercat sa se sinucida, aruncandu-se de la etajul 4, insa din fericire a supravietuit. 

Cristiana Dima din Timisoara, in varsta de 23 de ani, a facut gestul extrem in urma cu doua zile. Un vecin a sunat la numarul de urgenta 112, iar in prezent Cristiana Dima se afla in spital, insa in stare grava.

Tanara era casatorita cu un om de afaceri cercetat in dosarul mafiei imobiliare de la Timisoara. Surse din anturajul Cristianei Dima spun ca aceasta ar fi fost extrem de suparata in ultima perioada, mai ales dupa ce a constatat ca sotul ei o insela.

Vestea ca fiica ei a incercat sa se sinucida a afectat-o puternic pe mama Cristianei Dima.

Aflata la capataiul fetei ei, care se zbate intre viata si moarte in spital, mama Cristianei Dima nu a dorit sa ofere prea multe detalii despre starea acesteia. Totusi, ea a tinut sa transmita un mesaj tuturor celor care ii sunt prieteni Cristianei. “Tot ce puteti face, prietenii copilului meu iubit, ingerasului meu, este sa va rugati mult, mult. Rugati-L pe Dumnezeu sa o ajute. Este stabila, dar nu e bine”, au fost cuvintele sfasietoare ale Iovancai Dima.

Cristiana Dima a fost Fata de la “Vremea” din Libertatea, in urma cu doi ani. 

Foto: Libertatea