Cristiano ai grijă! Georgina Rodriguez este făcută praf de propria familie

Georgina Rodriguez, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, este acuzată de familia sa că denaturează adevărul în serialul de televiziune în care vorbește despre viața sa. Georgina a dezvăluit că știe cum e viața de la a nu avea nimic, la a avea totul și că nu își va uita familia din care provine, însă este contrazisă, informează The Sun.

Jesus Hernandez, unchiul Georginei, cel care a crescut-o după ce tatăl ei a fost încarcerat într-un caz de trafic de droguri, susține că aceasta este o mincinoasă și o cea mai proastă alegere pe care Cristiano Ronaldo o putea face.

“Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo. Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina”, declară Jesus Hernandez.

Jesus Hernandez locuiește într-un apartament de două camere, din sudul Spaniei, alături de familia sa și are un venit de 777 de euro pe lună. El îi reproșează Georginei că, după ce tatăl ei a murit de infarct la vârsta de 70 de ani, în urmă cu 3 ani, nu i-a spus unde este îngropat. “Nimeni nu ne-a spus că Jorge a murit, nu știu de ce Georgina nu ne-a spus, am încercat să o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: ‘ai lângă tine cea mai rea femeie, iar dacă vrei să afli mai multe, ia legătura cu mine’ “, aprecizat Jesus, potrivit publicației The Sun.

Sursa foto: Instagram