CRISTIANO BERGODI a REFUZAT oferta privind preluarea conducerii tehnice a Rapidului

Antrenorul italian CRISTIANO BERGODI a REFUZAT oferta actionarului majoritar al FC Rapid, VALERII MORARU, privind preluarea conducerii tehnice a echipei giulestene, cei doi nereusind sa ajunga la un acord nici dupa negocierile de vineri dimineata.

La finalul intalnirii care a avut loc la hotelul Ramada Nord, tehnicianul a afirmat ca nu a acceptat pentru moment propunerea conducerii rapidiste. El a explicat ca termenul pana la finalul turului LIGII I este foarte scurt si pentru orice antrenor care ar veni ar fi foarte greu sa schimbe ceva in cadrul echipei.

De altfel, impresarul antrenorului italian, Dumitru Tudor, a declarat ca este posibil ca discutiile dintre cele doua parti sa fie reluate in pauza competitionala din iarna cand se va putea pune la punct si o strategie pentru returul campionatului.

Citeste si: VAMA SALVATORUL: DINU GHEORGHE este noul PRESEDINTE al FC RAPID

CRISTIANO BERGODI, care a mai condus formatia Rapid intre 1 iulie si 19 octombrie 2007, a negociat, joi si vineri, la Bucuresti, preluarea functiei de antrenor principal cu actionarul VALERII MORARU. Tehnicianul se intoarce in aceasta dupa-amiaza in Italia.

Actionarul majoritar al FC Rapid, VALERII MORARU, declarase, joi, ca in afara de CRISTIANO BERGODI pe lista de posibili inlocuitori ai lui MARIAN RADA mai sunt alti patru antrenori ale caror nume a refuzat insa sa le divulge.

Moraru intentioneaza sa faca schimbari si in conducerea administrativa a clubului, el inaintandu-i o oferta pentru preluarea functiei de presedinte lui DINU GHEORGHE, fostul conducator al AFC Astra Giurgiu. DINU GHEORGHE urmeaza sa decida in cursul zilei de vineri daca va accepta sau nu propunerea lui VALERII MORARU.

Citeste si: CRISTIANO BERGODI si DINU GHEORGHE au primit OFERTE pentru a lucra la RAPID

Actualul antrenor principal, MARIAN RADA, l-a inlocuit la 29 septembrie pe IONEL GANEA, demis de conducere dupa infrangerea cu scorul de 3-0 de pe teren propriu in fata echipei Dinamo (etapa a IX-a). In cele patru etape de la instalarea sa, Rada a obtinut doar un rezultat de egalitate, 0-0, in deplasare cu Concordia Chiajna (etapa a X), inregistrand trei infrangeri consecutive, 0-1 cu FC Brasov (etapa a XI-a), 0-3 cu FC Botosani (etapa a XII-a) si 0-1 cu CSMS Iasi (etapa a XIII-a).

Sursa foto: tuttosport.com