CRISTIANO BERGODI si DINU GHEORGHE au primit OFERTE pentru a lucra la RAPID

Actionarul majoritar al FC RAPID, VALERII MORARU, a declarat, miercuri, ca le-a facut OFERTE pentru a lucra in Giulesti antrenorului italian CRISTIANO BERGODI si fostului presedinte al Astrei Giurgiu DINU GHEORGHE.

“Suntem in negocieri cu CRISTIANO BERGODI. El este un antrenor care a demonstrat in Romania si cu care maine (joi – n.r.) vom negocia la Bucuresti. Domnul Bergodi nu este singurul antrenor vizat, mai sunt alti patru pe lista noastra. In cazul in care nu vom ajunge la un numitor comun cu Bergodi, avem variante. Cu domnul MARIAN RADA (n.r. – actualul antrenor al Rapidului) nu am discutat deocamdata, dar sunt convins ca va accepta sa ramana in cadrul stafului tehnic”, a spus Moraru, citat de Mediafax.

Citeste si: LIGA I: RAPID-CSMS IASI 0-1 (0-1) / CATASTROFA in GIULESTI! Feroviarii au cazut pe 17 in clasament

Oficialul giulestean a afirmat ca i-a facut o propunere lui DINU GHEORGHE pentru a deveni presedintele FC RAPID. “Cu domnul DINU GHEORGHE este o discutie separata. Nu dansul ni l-a propus pe domnul Bergodi. Domnului DINU GHEORGHE i-am facut o propunere de a veni presedinte la Rapid, dar inca nu ne-a dat un raspuns. Este, din ce spune toata lumea, cel mai bun presedinte din Romania, iar Rapidul are nevoie de dansul. Sunt sigur ca nu va fi nicio problema ca dansul sa lucreze cu domnul Bergodi. Nu cred ca cineva poate avea ceva impotriva unui antrenor de valoare”, a precizat Moraru.

Intrebat daca FC RAPID, club aflat in insolventa, are suficiente fonduri pentru a plati salariile celor doi, Moraru a raspuns ca are patronul: “Chiar daca nu are Rapidul, are patronul. Asa ca nu o sa fie o problema cu pretentiile financiare ale presedintelui si antrenorului”.

Formatia RAPID a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Nemultumiti de evolutia echipei, suporterii rapidisti de la Peluza a II-a i-au cerut demisia antrenorului MARIAN RADA, iar fanii de la tribuna a II-a au scandat: “Nu meritati tricoul nostru sa-l purtati”.

Citeste si: MARIAN RADA sustine ca are de primit 14 SALARII RESTANTE de la FC Rapid

La finalul meciului, si actionarul majoritar VALERII MORARU a fost apostrofat de fanii rapidisti, care l-au intrebat ce ii mai lipseste pentru a investi la Rapid, avand in vedere ca administratoul judiciar Cristina Andronache nu mai este in functie. De asemenea, fanii i-au transmis sa plece de la Rapid daca echipa retrogradeaza.

Dupa 13 etape, echipa RAPID ocupa locul 17, penultimul, in clasamentul Ligii I, cu doua victorii, trei egaluri si opt infrangeri.

Sursa foto: modenatoday.it