CRISTIANO RONALDO A CASTIGAT BALONUL DE AUR ! Vezi ce a declarat portughezul

Cristiano Ronaldo a castigat luni seara, in cadrul galei organizate de FIFA la Zurich, in Elvetia, Balonul de Aur, trofeu ce recompenseaza cel mai bun jucator al anului trecut.

Cristiano Ronaldo, echipierul formatiei Real Madrid si international portughez, a castigat pentru a doua oara in cariera Balonul de Aur, dupa ce reusise sa isi adjudece trofeul si in 2008, cand era jucatorul celor de la Manchester United. Portughezul i-a invins in finala pe Lionel Messi, de la FC Barcelona si pe mijlocasul lui Bayern Munchen, Franck Ribery.

Dupa ce a primit Balonul de Aur, Ronaldo, extrem de emotionat, a izbucnit in plans pe scena. “Nu am cuvinte pentru a descrie acest moment. In primul rand, trebuie sa le multumesc mult tuturor coechipierilor de la club si de la echipa nationala. Fara eforturile lor acest lucru nu ar fi fost posibil. Sunt foarte fericit, este extrem de greu sa castigi acest trofeu. Sunt foarte emotionat. Tot ce vreau este sa le multumesc celor care au fost alaturi de mine. Si nu vreau sa-l uit pe Eusebio”, a spus Cristiano Ronaldo.

Sursa foto: prosport.ro